1992: Megszülettek a mai tinisztárok

4.jpg19 évvel ezelőtt, nyilván egyik szülő sem gondolta, hogy gyermeke ekkor befolyással bír majd a mai tinikre.
Selena Gomez szülei hamar elváltak. A kislány mindössze ötéves volt, amikor édesanyja újra házasodott, ennek ellenére , Selenának sikerült jó viszont kialakítania nevelőapjával.  Karrierjét egy gyereksorozatban kezdte, majd 2003-ban egy kisebb szerepet kapott a Kémkölykök 3D moziban.  Első főszerepét 15 évesen „kaparintotta meg”, a Disney sikeres, Varázslók Waverly helyről sorozat Alex Russo-ja lett.  Ezután sorra kapta a főszerepeket tiniknek szóló mozifilmekben, 2010-ben Budapesten forgatta a Monte Carlo című filmjét, és itt készült második videóklipje is a Round and Round. Habár mostanában csak arról hallani, hogy a fiatal szépség a tinikirály Justin Bieber barátnője, Selena rengeteget jótékonykodik. Ő az UNICEF legfiatalabb nagykövete.


5.jpgMiley Cyrus, amerikai énekes- színésznő is 1992-ben született. Ő alakította a Disney talán legsikeresebb sorozatának, a Hannah Montanánk főszereplőjét.  Mindössze 14 éves volt, amikor kiadták első CD-jét, amely a sorozat betétdalait tartalmazta. Majd 2008-ban már egy saját lemezzel jelentkezett, és a Billboard 200-as listán rögtön az első helyen debütált. Miley tavaly végleg búcsút intett a Disneynek és szóló karrierjére kezdett koncentrálni.
Annak ellenére, hogy a 19 éves lány híresebb, mint valaha, és tinilányok lesik minden mozdulatát, Miley nem találja helyét a világban. Alig, hogy betöltötte a 18-at olyan fotók jelentek meg róla, melyeken tudatmódosító szereket használ, gyakran látják ittasan klubbokban és apja is azt nyilatkozta: félő, hogy Miley nagyon rossz úton jár
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
Impresszum