2002-es babák

3.jpgSarah Jessica Parker és Matthew Broderick fia
Október 28-én született meg, a Szex és New York színésznőjének és színész férjének első gyermeke. A 37 éves színésznő fia James Wilkie Broderick, 2,9 kilóval és 40 centisen látta meg a világot. Sarah Jessica habár nagyon szeretett volna nem tudott másodszor is teherbe esni. Béranya hordta ki ikergyermekeit, Marion Loretta és Tabitha 2009. június 22-én születtek.

J. K Rowling második babája, David Gordon.
Szeptember 20-án J.K. Rowling a Harry Potter sorozatok írónője bejelentette, hogy második gyermekét várja. A gyermek apja,  Neil Murray, 31 éves orvos, aki 2001 decemberben Skóciában titokban feleségül vette az írónőt. A 37 éves Rowlingnak első házasságából van már egy lánya, a kilencéves Jessica.  2003. március 23-án megszületett fiuk, David Gordon Rowling Murray. 2005. január 23.: lányuk, Mackenzie Jean Rowling Murray.


4.jpgPete Sampras és Bridgette Wilson fia, Christian
November 26-án  megszületett a teniszsztár és Bridgette Wilson színésznő első gyereke. A kisfiú, Christian Charles Los Angelesben jött világra. A 31 éves, 14 Grand Slam győztes klasszis a US Open döntőjében győztes mérkőzése óta nem lépett pályára.


Sylvester Stallone és Jennifer Flavin lánya, Scarlet Rose
Május 29-én  kislánynak adott életet Sylvester Stallone felesége. Az amerikai filmsztárnak és feleségének ez a harmadik leánygyermeke, akinek két nővére Sophia 5, Sistine pedig 3 esztendős. Az 55 éves Stallonénak korábbi
házasságából két fi a van.
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
Impresszum