2006 a válások éve

8.jpgJanuár 6-án véget ért Denise Richards és a Charlie Sheen házassága. A feleség tavaly már kiadta Scheen útját, pedig Richards ekkor már hét hónapos terhes volt. Azóta úgy tűnt, hogy a házasság megmentésén fáradoznak. Miután június 1-jén megszületett gyermekük, Lola, több időt töltött együtt a pár, de nem eleget.

Eminem április 6-án vált el másodszor is feleségétől. Házasságuk ez alkalommal mindössze három hónapig tartott. A rapper 2006 januárjában vette el újra volt nejét, akitől áprilisban már el is vált. Először 2001-ben keltek egybe, közös gyermekük, ma már 10 éves.

2006. november 7-én Kétévi házasság után Britney Spears bejelentette: válni akar Kevin Federline-tól. A 24 éves Britney 2004-ben kötött házasságot a 28 éves táncossal. Két gyermekük született: a 14 hónapos Sean Preston és a mindössze nyolchetes Jayden James, aki 2006 szeptemberében született. Britney állítólag már a szülőszobán közölte férjével: ennek a kapcsolatnak vége.

1.jpg2006. október 31-én a Doktor Szöszi sztárja, Reese Witherspoon hét év házasság után úgy döntött, elválik férjétől, Ryan Phillippe-től. Witherspoon házasságáról már jó ideje azt rebesgették, hogy zátonyra futott, s most közös megegyezéssel készül válni.

Whitney Houston énekesnő, 2006. szeptember 14-én adta be a válópert, mert véget akar vetni Bobby Brownnal 14 éve tartó viharos, kábítószer- és alkoholfüggőségi ügyekkel megspékelt házasságának. A bajok az esküvő után szinte azonnal megkezdődtek: Brownt többször is letartóztatták mértéktelen italozása és kábítószer- fogyasztása miatt, majd ugyanezek a problémák Houstonnál is jelentkeztek.
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
Impresszum