Amiről mindenki beszélt, elindult a Friderikusz Show

8.jpg1992. január 20-én került először adásban a Friderikusz Show, a Magyar Televízió képernyőjén.  Ekkor már egy éve volt látható a tévés másik műsora, Az én mozim, mely Pulitzer-emlékdíjat és Tolerancia-díjat is kapott. Az én mozim hat évig futott az MTV-én és átlagosan 3.8-4,2 millió embert ültetett le a tévékészülékek elé.
A teljesen más stílusú, szórakoztató műsor, a Friderikusz Show egy új korszakot indított el a magyar televíziózásban. Olyan világsztárok látogattak el hazánkban a műsor kedvéért, mint David Hasselhoff, Linda Grey, Larry Hagman, Jean Claude Van Damme, Alain Delon... Az első adás vendége az akkor még Mary Zsuzsival házasságban élő Klapka György volt.
1994-ben Friderikuszt beválasztották a világ legnézettebb showmanjeinek nemzetközi televíziós szövetségébe. A Firderikusz show a magyar köztévén öt évig futott és átlagosan egy adásra 4,7-6,4 millió ember volt kíváncsi.

6.jpgTudta?:  A műsor 1993-as ideiglenes megszűnésekor valóságos mozgalom indult a műsor újraindításáért. Voltak, akik aláírásgyűjtésbe kezdtek, aminek eredményeként több mint 72 ezren nevüket, címüket adták ahhoz, hogy a produkció ismételten műsorra kerülhessen.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
Impresszum