Celebesküvők 1999-ben

5.jpgSzandi és Bogdán Csaba
1999 június 18-án hét év együttélés után mondja ki az igent Szandi és az Első Emelet tagjai Bogdán Csaba. Az ifjú férj a zenésztársak követelésére az esküvőn ölbe kapta menyasszonyát és majdnem sikeresen le is ejtette. Szandi és férje 12 éve házasok három gyermekük született: Blanka, Domika és Csabika.
 

 

 

3.jpgVictoria Adams és David Beckham
Bár 1999-ben ketten együtt 25 millió fontos vagyont mondhatnak magukénak, a nyárra tervezett pompás menyegző és a nászút költségeit egy filmszerződésből fizette ki a focista és a Spice Girls együttes tagja. Victoria és David 2.5 millió fontot kaptak a Planet 24 produkciós irodától, amiért a Channel 4 brit tévéállomás  ötször félórás tévésorozatában árulták el titkaikat. 
Végül július 4-án házasodtak össze, esküvőjükről azonban a nyilvánosságot kizárták, egy dublini ódon kastély falai között fogadtak örök hűséget. Az esküvői helyszínt elárasztották a rajongók és a fotóriporterek, de senkinek nem sikerült megpillantania az ifjú párt.
David és Victoria Beckhmanek három gyermeke született: Cruz, Romeo és Broklyn. Az énekesnő jelenleg a 9- hónapban jár, negyedik gyermekét várja, aki kislány lesz.

4.jpgJean Claude Van Damme
Az akció filmek állandó szereplője szintén 1999-ben állt oltár elé. A Belga származású színésznek ez volt az ötödik házassága, és a negyedik felesége, ugyanis 11 évvel ezelőtt az első feleségét Gladys Portuguesselt vette újra feleségül.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
Impresszum