Esküvő, válás, terhesség, TOXIC

7.jpgJanuár 4-én, ugyanis  Britney váratlanul férjhez ment gyerekkori barátjához, az ugyancsak 22 éves Jason Alexanderhez. Az előre be nem jelentett boldogító igent egy Las Vegas-i kis kápolnában mondták ki. Szemtanúk szerint az énekesnő a formaságokra nem sokat adva farmernadrágban és baseballsapkában fogadott örök hűséget párjának. Pár óra múlva – a kijózanodás után – azonban kiderült, hogy Britney-nek esze ágában sincs férjhez menni – legalábbis nem a csóró, vidéki fiúhoz -, ezért a bíróságon fel is bontotta házasságát.

Három hónappal a villám esküvő után, április 26-án bejelentették, hogy a francia FHM olvasóik szavazati alapján Britney Spears lett a legszexisebb híresség. Britney maga mögé utasította, az ezüstérmes Monica Belluccit, és a bronzzal büszkélkedő Halle Berryt.8.jpgKilenc hónappal a villám válása után, Britney Spears szeptember 26-án bejelentette, hogy a kisbabát vár. A gyermek apja, az énekesnő egyik táncosa, Kevin Federline, aki azon nyomban el is vette szíve választottját. A táncosnak már volt egy gyermeke, ráadásul korábbi menyasszonya épp várandós volt, amikor Kevin bejelentette: Britneyvel akar élni. Az énekesnő, amikor megtudta, hogy kisbabát vár, növényi színezékkel visszaállította eredeti barna hajszínét, tudván, hogy a szőkítő szerek árthatnak a magzatnak.
Két esküvő, egy válás, egy hajfestés között Britney Budapestre is ellátogatott.

Az énekesnő 2004-ben adott koncertet a magyar fővárosban. Most, hét évvel később Spears visszatér, és szeptember 30-án ismét teltházas koncertre készül a Budapest Sportarénában.  A Femme Farale turné negyedik Európai állomása lesz a budapesti koncert.  

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
Impresszum