Madonna Budapesten forgat

4.jpg1996 március 29-én A Buenos Airest idéző Szent István téren két napig forgat az Evita
stábja. A rossz időjárással nem számolt a producer – az egész stáb didereg és vacog. Madonna így ír budapesti forgatásáról: Nem tudom egyik új ruhámat sem felvenni ebben a városban. Még mindig fagyos a levegő, semmi jele a tavasznak. Mit mondhatnék Budapestről? Építészetileg szép, ha kicsit hunyorog az ember, akár Párizsban is
érezhetné magát.

Madonna szabadidejében – Andy Vajna producer társaságában – a várossal ismerkedik. „Virágvasárnap van. Elmentünk egy szép gótikus templomba, amelyet Mátyás-templomnak, vagy hivatalosan Nagyboldogasszony-templomnak hívnak. Hétszáz éves. Csodaszép. Mise után jártunk bent, és épp valami kórus gyakorolt. Négy énekes franciául énekelt orgona és csellókísérettel. Órákat tudtam volna eltölteni, mélyen beszívni a tömjén illatát, és gyönyörködni a mennyezeti freskókban. Próbálunk engedélyt kapni, hogy a Bazilikában is forgassunk, de a jelek szerint valami püspök nem járul hozzá, mert nem tetszik neki a viselkedésem. Most világszerte az a hír, hogy gondokat okozok Budapesten. Hogy a püspök nem enged be a templomba. Hogy rossz lány vagyok. Bukott nő. Bűnös. Megkövezni!” – írja Madonna budapesti tartózkodásáról.

3.jpgÁprilis 16-án kiderült: Madonna kisbabát vár a jó hírt a Budapesten tartózkodó világsztár sajtófőnöke hozza nyilvánosságra. „Hát, megtudta a világ a dolgot, és én úgy érzem magam, mintha feltépték volna a hasam. A Post címoldalára kerültem, első hír voltam a CNN híradóban, de még a Magyar Rádió híreiben is. Három hete tudom, hogy gyereket várok,és miközben eksztatikus vagyok az örömtől, ugyanannyira félek is, milyen hatása lesz a filmre, hogy nem is tudom szavakkal kifejezni…”

Madonna budapesti emlékeiről részletesebben a Best of 1996-ban olvashattok

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
Impresszum