Világsztárok Budapesten

7.jpgDecember 13-án Budapestre érkezett a Vad Angyal sztárja Natalia Oreiro. Kőkemény kérdéseket szegezett a színésznőnek Csiszár Jenő a TV2 stúdiójában. A Vad angyal sztárja őszintén mesélt a válásáról, és a talpra állás
nehézségeiről, de azt is megjegyezte, hogy Jenőnek nem lenne esélye nála, mert nem elég dús a szemöldöke… A színésznő egyébként különleges ajándékot kapott Lagzi Lajcsitól: egy három hónapos fekete pulit, melyet Milinek nevezett el.

3.jpgNovember 14-én Budapesten kezdik forgatni a Kémjáték című filmet, Brad Pittel és Robert Redforddal. Pitt a reptérről azonnal az egyik belvárosi szállodába hajt, ahol a ráváró rajongótáborral sem foglalkozva elfoglalja szobáját. Redford azonban szívélyesen osztott autogramot az elegáns hotel bejárata előtt. A film a hidegháború utolsó éveiben játszódik: egy amerikai hírszerzőt (Pitt) elfognak az ellenséges titkosszolgálat ügynökei, s egykori tanítómestere (Redford) próbálja kimenteni.

 

 

4.jpgOktóber 11-én Tibet száműzetésben élő vallási vezetője, a Dalami láma a Budapesten működő Közép-európai Egyetem meghívásának tett eleget. A láma 1982 óta immár hatodik alkalommal jár Magyarországon, ezúttal négy napra érkezett. A reptéren adott rövid nyilatkozatában elmondta, hogy számára az emberi értékek, az emberek közötti megértés, a különböző kultúrák közötti harmónia léte a legfontosabb.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
Impresszum